Soms wordt er wel eens gevraagd vertel eens wat over jezelf.
En dan denk ik altijd tja wat moet je over je eigen vertellen ?
Ik kan vertellen dat ik uit Oss kom. Dat ik samenwoon met Monique (Die ook fotografeert) Twee honden heb. Fotografie een passie waar ik veel te weinig aan toe kom.En dat ik zoals zovelen zeggen een koe kan kapot lullen.
Maar voor iedereen ben ik toch weer wat anders. Dus leer me kennen en je weet wat ik voor jou ben.
En dat probeer ik met mijn foto’s ook uit te dragen dat niet alles is zo als het is. Dus ik werk ook graag samen met mensen die een uitgesproken stijl hebben en niet altijd in het perfecte plaatje van de samenleving passen. Dit alles doe ik in de fotostudio Fotoatelier-0412, waar we samen met 4 andere fotografen de studio delen.
Dus mocht je ooit zeggen ik wil op de foto en niet het geijkte plaatje neem dan gewoon eens contact met mij op (info@f8fotografie.nl) en wie weet wat er ontstaat.

Please like & share: