Rob vangt niet alleen de schoonheid van buiten maar ook het karakter van binnen,” hoor ik geregeld. Een mooi compliment want dat is ook precies wat ik probeer te vangen. Op een mooie foto straal je niet alleen van buiten maar ook van binnen. Ik ben Rob, portretfotograaf bij Mooi-foto in Oss. Begonnen als hobby fotograaf ben ik inmiddels uitgegroeid tot professional op het gebied van portret- en studiofotografie. In de studio in de mooi gelegen Pauluskerk in Oss maak ik van iedere fotoshoot een uniek moment. Of het nou je neefje is dat konijnenoren maakt achter je oma, een bruid die een traantje laat bij het altaar of twee broers die al jaren elkaars vrienden zijn. Ik probeer elk moment van vreugde, liefde en vriendschap voor je te vangen in een foto. Ik kijk met je mee om jouw verwachtingen naar een mooie foto te vertalen. 

Wil je zelf aan de slag in de studio? Mooi-foto verhuurt de studio in het Fotoatelier-0412 in Oss graag uit aan creatieve talenten! Daarnaast biedt Mooi-foto in Oss ook meerdere workshops aan waaronder studio- en portretfotografie en basiscursussen camerabeheersing, lightroom en photoshop voor beginners. 

Please like & share: