Bij Dinotra Social kun je terecht voor vragen over social media en het (laten) maken van beeldmateriaal. Ik leer jou tijdens verschillende workshops hoe je bepaalde social media netwerken zakelijk kunt inzetten en hoe zij werken op de computer of mobile device (middels app op smartphone of tablet).

Beeldmateriaal zoals foto’s en video’s zijn belangrijk wanneer het online wordt ingezet. Tegenwoordig kan je met de smartphone zeer geschikt beeldmateriaal maken, maar moet je wel weten hoe. Middels een workshop leer je hoe je schitterende foto’s kunt maken en hoe deze makkelijk te bewerken op de mobiele telefoon.

Hetzelfde geldt voor het maken van video’s. Gewoon op je mobiele telefoon en direct te gebruiken voor de social media. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben voor deze workshops.

Het kan zijn dat je zakelijk social media in wilt zetten, maar hier geen tijd voor hebt.

In dat geval is het verstandig het uit te besteden. Dit betekent dat ik jouw social media ga activeren en onderhouden. Afhankelijk van de wensen en het budget kan ik alles of gedeeltelijk zaken voor jou uit handen nemen.

Wanneer je authentiek beeldmateriaal nodig hebt (omdat je geen gebruik wilt maken van stockfoto’s), maar deze niet zelf kan/ wilt maken, kan ik hier ook bij van dienst zijn.

Hartelijke groet,

Dinotra

www.dinotra.social

Mail: contact@dinotra.social

WhatsApp: https://wa.me/31614775608

Please like & share: