Mijn naam is Anneke van Lee, LifeCoach en Beeldend Kunstenaar. Ik ben nieuwsgierig naar wat ons drijft en ben altijd weer gefascineerd door de bewegingen in ons gedrag. Ik hou van helderheid en authenticiteit. We zijn op ons ‘mooist’ wanneer we deze kwaliteiten laten zien. Ik hoop anderen te inspireren dit in zichzelf te vinden.
Vanuit mijn -Inspiratie- Atelier, geef ik trainingen en workshops, w.o. The Artist’s Way. Een training die je activeert om je eigen inspiratie te vinden. Jouw creativiteit te (her)-ontdekken en onderzoekt wie jij werkelijk ben en hoe je in het leven wilt staan. Een ideale combinatie om (weer) te gaan creëren, jezelf beter te leren kennen en je creatieve bronnen te integreren in je werk en je leven.

Om te kunnen creëren is het belangrijk om goed te kunnen luisteren, horen wat er vanbinnen uit gezegd wordt. Ook aandacht en compassie dragen bij om vrij en intuïtief te kunnen werken. Moeiteloos leven is een pittige uitdaging! Mijn yoga- en meditatie-lessen helpen je om deze kwaliteiten te ontwikkelen en de week weer energiek en gefocust op te starten.

De natuur is voor mij een grote inspiratiebron; ik geniet van lange wandelingen, liefst in stilte. De natuur spiegelt mij om vol vertrouwen in het leven te staan, ze nodigt mij uit om me bewust te zijn van wat er werkelijk is en ze inspireert de kunstenaar in mij. Mijn Artwork is abstract, intuïtief met een intentie tot reflectie. Ik werk vrij en in opdracht.  Bel of mail voor een afspraak of voel je welkom op de open atelier weekenden 1x per maand.

W      www.annekevanlee.nl

E      info@annekevanlee.nl

T      06-25196926

Please like & share: