Agenda

Middels deze agenda willen wij u op de hoogte houden van de activiteiten binnen @Paulus. Zowel de interne als de openbare activiteiten zijn zichtbaar en als zodanig vermeld.


Gratis Ondernemers Helpdesk bij Bizztopia:

Binnenlopen zonder afspraak gaat helaas niet meer. Maak via de website van Bizztopia een afspraak. En…houd je aub aan de RIVM-maatregelen.

 

Netwerk-meeting bij/door Bizztopia

Tijdens de Corona-maatregelen zijn de meetings aangepast en/of verschoven. Houd de Facebook-pagina van Bizztopia in de gaten.


(Starters Succes Oss houdt (normaliter) maandelijks een “netwerkborrel” in Bizztopia. Iedere 1ee maandag van de maand onder naam “Bites&Business”.  Tijdens de maandelijkse workshop en aansluitende informele “borrel” is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers)

logo starterssucces oss
Expo@Paulus ‘CIRKELS’

IVM RIVM-richtlijnen verzet. Nieuwe datum volgt wanneer er meer duidelijk is.

Ook dit jaar organiseren wij weer onze jaarlijkse expositie@Paulus
Dit jaar is het thema “CIRKELS”.
Met dit mooie, omvangrijke thema sluiten we aan bij Museum Jan Cunen, .
We zullen in de marketing en publicaties zoveel mogelijk met elkaar optrekken om de expositie voor beide partijen tot een succes te maken.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit om bij ons aan te sluiten. 
Alle werken, groot, maar ook klein (speciale ruimte), zijn welkom mits ze duidelijk in het thema vallen. De organisatie behoudt zich dan ook het recht toe om werken te weigeren die hier niet aan voldoen.

 Aanmelden: info volgt (via expo@paulus-oss.nl)
Werk aanleveren uiterlijk: info volgt
Kosten: € 15,- per werk (in principe één werk per kunstmaker)
Na aanmelding volgen de verdere details.